Njemačke marke zamjena - isplata odmah! | 095 858 6377 | info@monetalis.hrZamjena njemačkih maraka pokazala se iznenađujuće dugotrajnim procesom. Stručnjaci su predviđali da će se mijenjanje njemačkih maraka završiti kroz maksimalno tri godine računajući od 1. siječnja 2002. kada se počelo mijenjati njemačke marke u eure, a u Hrvatskoj njemačke marke u kune, no taj proces traje već skoro dvanaest godina. Što to znači?

Širom svijeta još uvijek se nalazi velik broj njemačkih maraka što u novčanicama što u kovanicama. Deutsche Bundesbank (Njemačka središnja banka) je iznijela statističke podatke koji pokazuju da se iznos vrti oko par stotina milijuna njemačkih maraka, a možda i više.

Ujedno se pretpostavlja kako se velik dio tih preostalih njemačkih maraka nalazi upravo u našem dijelu Europe, odnosno u državama bivše Jugoslavije, što je donekle logično s obzirom na snagu koju je ta valuta imala na ovim područjima.

Zato zavirite u ladice gdje se možda krije davno zaboravljen sitniš, pogledajte među starim knjigama ili možda ispod nekog madraca u potrazi za davno pohranjenim novcem.

Njemačke marke koje imate nisu potpuno bezvrijedne i za njih još uvijek možete dobiti određen novac, stoga se informirajte.

Numizmatička tvrtka Monetalis d.o.o. vrši otkup njemačkih maraka u novčanicama i njemačkih maraka u kovanicama.

Ako vas interesira prodaja njemačkih maraka (ili drugih numizmatičkih predmeta) slobodno nas kontaktirajte na:

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
telefon: +385 (0)95 858 6377
Facebook: http://facebook.com/monetalisnumizmatika

Uz to otkupljujemo sve vrste kovanica, zlatnika, srebrnjaka, novčanica i odlikovanja te značaka.

Sve potencijalne klijente koji žive Rijeci, Zagrebu ili Splitu, naši stručnjaci mogu i osobno posjetiti dok nam se svi drugi mogu javiti telefonski, putem e mail-a ili društvenih mreža.

Obratite nam se s povjerenjem, sigurnost i diskrecija zajamčena. Isplata odmah!

Otkup novčanica, otkup papirnog novca

Otkup novčanica, Otkup papirnog novca - isplata odmah!

Otkup obavlja numizmatička tvrtka Monetalis d.o.o. - www.monetalis.hr